Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel
ISBN9789144092478
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2019-02-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor248
SpråkSvenska

Häftad • 2019-02-25

Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel

 • ISBN: 9789144092478
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2019-02-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

393 kr

Ej tillgänglig

509 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -24% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jok L
  300 kr

  Ny

Om Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel

Boken Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel släpptes år 2019.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 93 kr (24%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Effektiv energianvändning i svensk tillverkningsindustri är en nyckelfaktor för att svenska företag, branscher och industrin som helhet även fortsättningsvis ska vara konkurrenskraftiga på en global marknad med knappare resurser. Denna bok är ett led i den riktningen. Boken är uppdelad i tre delar: Del I har sin utgångspunkt i energi­effektiviseringsgapet och fokuserar på energikartläggning och energieffektivisering av företag, framför allt ur ett tekniskt perspektiv. Del II har sin utgångspunkt i energiledningsgapet och fokuserar på energiledning samt hinder och incitament för energieffektivisering i svensk tillverkningsindustri. Del III har sin utgångspunkt i styrmedelsgapet och inriktas mot styrmedel för energieffektivisering och hur dessa kan designas, implementeras och utvärderas. De två första delarna riktar sig framför allt till studenter vid svenska lärosäten samt till energi- och miljöansvariga, teknikkonsulter, kommunala tillsynstjänstemän och andra offentliga aktörer vid exempelvis regionala energikontor. Del III riktar sig i första hand till aktörer som administrerar och ansvarar för styrmedel på nationell, regional och lokal nivå. Denna del kan även vara till nytta för koncerner som vill ta ett helhetsgrepp på energifrågan samt till företag som vill minska energianvändningens negativa miljöpåverkan i hela värdekedjan, inklusive underleverantörer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 300 kr   Spara 24% mot nypris
 Letar efter nypriser..