En varmare värld: växthuseffekten och klimatets förändringar
ISBN9789162012281
FormatHäftad
Publiceringsår2003-04-01
SpråkSvenska

Häftad • 2003-04-01

En varmare värld: växthuseffekten och klimatets förändringar

  • ISBN: 9789162012281
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2003-04-01
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Johan W
    134 kr

    Bra skick

Om En varmare värld: växthuseffekten och klimatets förändringar

Boken En varmare värld: växthuseffekten och klimatets förändringar släpptes år 2003.

Den är skriven på svenska

Köp En varmare värld: växthuseffekten och klimatets förändringar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 134 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Nominerad till Publishingpriset 2003. Om växthuseffekten och klimatets förändringar. Tonvikten ligger på hur människan påverkar klimatet genom sina utsläpp av växthusgaser. Vad händer med klimatet i Sverige och världen de kommande hundra åren? Boken tar också upp naturliga klimatförändringar och vad vi kan göra för att minska vår klimatpåverkan. En varmare värld sammanfattar kunskaperna om klimatförändringarnas orsaker och deras följder för samhälle och miljö. En bok i Monitorserien, välfylld med aktuell kunskap populärvetenskapligt presenterat. Rikligt illustrerad i färg. Finns även på engelska.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 134 kr
 Letar efter nypriser..