En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel
ISBN9789185355877
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLennart Schön
Publiceringsår2014-07-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor490
SpråkSvenska

Häftad • 2014-07-10

En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel

av Lennart Schön

 • ISBN: 9789185355877
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-07-10
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 490
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Andreas C
  209 kr

  Bra skick

 • Sandra L
  239 kr

  Bra skick

 • Rasmus Å
  259 kr

  Ny

Om En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel

Boken En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel släpptes år 2014 och är skriven av Lennart Schön.

Den består av 490 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp En modern svensk ekonomisk historia : tillväxt och omvandling under två sekel begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är en bok om Sveriges ekonomiska historia under två sekler som präglats av snabb förändring av ekonomi och samhälle - från jordbruks samhällets omvandling i början av 1800-talet över industrialisering och exporttillväxt till dagens tjänstesamhälle med IT och ny kunskap i centrum. Boken ger långsiktiga perspektiv på förändringens drivkrafter och samman hangen i historien, både bakåt och framåt i tiden. Det är en bok om samspelet mellan teknik, ekonomi och samhälle. Innovativa företag, nya sociala krafter, skiften i den ekonomiska politiken och nya internationella förhållanden har drivit tillväxt och omvandling under den moderna ekonomiska historien. Samspelet har utspelat sig i långa cykliska förlopp där globala kriser öppnat vägar till omvandling i nya banor - krisen kring 2010 kan vara den senaste i raden. Svensk ekonomi har i det långa perspektivet varit framgångsrik i många avseenden men har också gått genom perioder av svagare utveckling. Boken presenterar de breda linjerna, behandlar orsakssammanhang och ger mängder av konkreta exempel på omvandlingens krafter. Boken grundar sig på forskning men riktar sig till en bred läsekrets av forskare, studenter och en samhällsintresserad allmänhet. 2007 fick författaren Pro Lingua-priset för sin bok.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr