En fråga om klass : levnadsförhållanden, livsstil, politik
ISBN9789147095070
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMattias Bengtsson, Tomas Berglund, Maria Oskarson
Publiceringsår2010-08-13
FörlagLiber AB
Antal sidor265
SpråkSvenska

Häftad • 2010-08-13

En fråga om klass : levnadsförhållanden, livsstil, politik

av Mattias Bengtsson, Tomas Berglund och Maria Oskarson

 • ISBN: 9789147095070
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-08-13
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 265
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

357 kr

Ej tillgänglig

369 kr

Ej tillgänglig

349 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -57% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ella G
  209 kr

  Ny

 • Ida H
  239 kr

  Bra skick

Om En fråga om klass : levnadsförhållanden, livsstil, politik

Boken En fråga om klass : levnadsförhållanden, livsstil, politik släpptes år 2010 och är skriven av Mattias Bengtsson, Tomas Berglund och Maria Oskarson.

Den består av 265 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp En fråga om klass : levnadsförhållanden, livsstil, politik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 199 kr (57%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Spelar klass någon roll i dagens Sverige? Idén bakom den här boken är att studera om, och i så fall för vad och i vilken utsträckning människors klassposition har betydelse.Med utgångspunkt i en gemensam enkätundersökning och en gemensam definition av klass presenterar forskare från olika akademiska ämnen analyser av svenskars levnadsförhållanden, livsstilar och politiska förhållningssätt. Genom att studera klass ur ett flertal infallsvinklar vill författarna bidra till en bredare diskussion om betydelsen av människors klassposition i dagens svenska samhälle.Läs merSagt om boken”Det hävdas ibland att klass spelat ut sin roll i dagens samhälle. En fråga om klass visar hur grundlöst detta prat är. Med analyser grundade i ett unikt datamaterial visar författarna på punkt efter punkt hur vår klassposition fortfarande påverkar våra livsvillkor och våra uppfattningar om det samhälle vi lever i."Stefan Svallfors professor i sociologi vid Umeå universitet.Om författarnaMaria Oskarson är docent i statsvetenskap med forskning inriktad på politiska skiljelinjer. Både Tomas Berglund och Mattias Bengtsson är lektorer i sociologi. Alla tre är verksamma vid Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 150 kr   Spara 57% mot nypris
 Letar efter nypriser..