En berättelse om organisering
ISBN9789144117898
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareOline Stig, Anna Jonsson, Maria Grafström, Lars Strannegård
Publiceringsår2017-04-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor560
SpråkSvenska

Häftad • 2017-04-12

En berättelse om organisering

av Oline Stig, Anna Jonsson, Maria Grafström och Lars Strannegård

 • ISBN: 9789144117898
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-04-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 560
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emanuel S
  309 kr

  Bra skick

 • Yana U
  409 kr

  Bra skick

Om En berättelse om organisering

Boken En berättelse om organisering släpptes år 2017 och är skriven av Oline Stig, Anna Jonsson, Maria Grafström och Lars Strannegård.

Den består av 560 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp En berättelse om organisering begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En berättelse om organisering blandar fiktion med organisationsteorins grunder. Boken drivs framåt av vad som händer på det nystartade modeföretaget Mess. Genom skildringen av Mess och människorna i och runt omkring företaget ser vi framgångar, konflikter och utmaningar i organisationsteorins ljus. Mötet mellan den fiktiva berättelsen och de teoretiska fördjupningarna ger grundläggande förståelse för organisationsteorins olika delområden, såsom ledarskap, makt, motivation, kultur och beslutsfattande. Boken erbjuder kunskap och reflektion om varför organisation och organisering är centrala begrepp för att förstå det samhälle vi lever i.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr