Empowerment : I teori och praktik
ISBN9789140648389
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2007-09-26
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor142
SpråkSvenska

Häftad • 2007-09-26

Empowerment : I teori och praktik

 • ISBN: 9789140648389
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-09-26
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Antal sidor: 142
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nathalie L
  159 kr

  Bra skick

 • Christoffer E
  239 kr

  Bra skick

 • Tahmina S
  309 kr

  Ny

 • Erdem A
  359 kr

  Ny

 • Tahmina S
  409 kr

  Ny

Om Empowerment : I teori och praktik

Boken Empowerment : I teori och praktik släpptes år 2007.

Den består av 142 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Empowerment : I teori och praktik begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Begreppet empowerment har på kort tid blivit oerhört populärt. Det förknippas med kraft, makt och styrka - företeelser som uppfattas som positiva. Men begreppet riskerar att bli ett slagord som används i vitt skilda sammanhang utan att det egentligen förpliktar.Empowerment - i teori och praktik tar upp begreppet empowerment utifrån olika perspektiv. I bokens första del granskas begreppets ursprung och användning. Den andra delen beskriver olika empowermentorienterade projekt om social utsatthet som till exempel psykiska och fysiska funktionshinder, långtidsarbetslöshet och missbruk.Boken är avsedd för grundläggande högskole- och universitetsutbildningar inom områden som socialt arbete, social omsorg, hälso- och sjukvård och folkhälsovetenskap. Den vänder sig också till praktiker som arbetar med lokala utvecklingsprojekt, stöd och hjälp till resurssvaga grupper, vård och omsorg, folkhälsofrågor och socialt arbete.Bokens författare är dels forskare från skilda samhällsvetenskapliga discipliner, dels praktiskt verksamma med erfarenheter av att leda och medverka i lokala utvecklingsprojekt.Redaktörer för boken är Ole Petter Askheim från Högskolan i Lillehammer och Bengt Starrin, sociolog och professor emeritus vid Karlstads universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..