Empati : teoretiska och praktiska perspektiv
ISBN9789144085852
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareHenrik Bohlin, Jakob Eklund Håkansson
Publiceringsår2013-11-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor303
SpråkSvenska

Häftad • 2013-11-05

Empati : teoretiska och praktiska perspektiv

av Henrik Bohlin och Jakob Eklund Håkansson

  • ISBN: 9789144085852
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2013-11-05
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 303
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Empati : teoretiska och praktiska perspektiv

Boken Empati : teoretiska och praktiska perspektiv släpptes år 2013 och är skriven av Henrik Bohlin och Jakob Eklund Håkansson.

Den består av 303 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Empati behövs för god vård, bra undervisning och ett gott bemötande i yrken där möten med andra människor står i centrum. De senaste åren har intresset för empati ökat påtagligt. Forskningen har på ett nytt sätt blivit tvärvetenskaplig och lett till en mängd nya fynd. Bland annat har man kommit empatins bas i hjärnan på spåren genom upptäckten av spegelneuroner.Empati. Teoretiska och praktiska perspektiv ger en överblick över den snabbt växande forskningen inom området, och samtidigt praktisk vägledning för yrkeslivet. Boken ger också möjlighet till fördjupning i den psykologiska, neurovetenskapliga och filosofiska forskningen, empatitankens historia och forskningen om empati i yrkeslivet. Ur bokens innehåll: empati som förståelse av andras tankar och känslorempati som professionellt förhållningssättspegelneuroner och empatins grund i hjärnans funktionssättsambandet mellan empati, medlidande och moralempati och brottmätning av empatiförmågaempatitankens utveckling och historiaBoken passar i utbildningar för bland andra psykologer, sjuksköterskor, terapeuter, läkare, sjukgymnaster och yrkesverksamma inom pedagogik, social omsorg och socialt arbete.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..