Empati och aggression
ISBN9789144003856
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMagne Raundalen
Publiceringsår1997
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor228
SpråkSvenska

Häftad • 1997

Empati och aggression

av Magne Raundalen

 • ISBN: 9789144003856
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1997
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 228
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Susanne L
  129 kr

  Bra skick

 • Susanne L
  129 kr

  Bra skick

Om Empati och aggression

Boken Empati och aggression släpptes år 1997 och är skriven av Magne Raundalen.

Den består av 228 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Empati och aggression begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 129 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad beror det på att en del barn utvecklar större medkänsla och empati än andra medan vissa barn istället blir mer aggressiva? Psykologen Magne Raundalen redogör i den här boken för det viktigaste i barnuppfostran samt ger en mängd praktiska och handfasta råd till förskollärare, lärare och föräldrar om hur man kan hantera aggressioner och skapa större empati hos barnen. Utifrån såväl klassisk som modern empati- och aggressionsforskning belyser han frågeställningar som: Är flickor snällare än pojkar? Är barn mer aggressiva än vuxna? Blir man mer empatisk av att växa upp i en familj med många syskon än som ensamt barn? Han diskuterar förhållandet mellan arv och miljö samt redogör för i vilken mån empati och aggression hos barn påverkas av social klass, etnisk grupptillhörighet, personlighetsfaktorer och familjerelationer. Även TV- och videovåldets betydelse för uppkomsten av aggressivt beteende tas upp till diskussion. Boken vänder sig framför allt till dem som i sitt yrke kommer i kontakt med barn, t. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 129 kr
 Letar efter nypriser..