Elkretsteori
ISBN9789147093434
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2009-08-20
FörlagLiber AB
Antal sidor432
SpråkSvenska

Inbunden • 2009-08-20

Elkretsteori

  • ISBN: 9789147093434
  • Upplaga: 1
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 2009-08-20
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 432
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Elkretsteori

Boken Elkretsteori släpptes år 2009.

Den består av 432 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Elkretsteori ger grunden för att förstå de tillämpningar som tas upp i en modern elektroteknisk ingenjörsutbildning oavsett den är inriktad mot tele-, kommunikations-, automations- eller elkraftteknik. Den kan även användas som ett referensverk för yrkesverksamma i elbranschen. Boken inleds med en översikt av SI-enheter och en kort introduktion av begreppen lik- och växelström. Därefter följer kärninnehållet med kapitel om likströmskretsar, enfas växelströmskretsar, trefas växelströmskretsar och elektromagnetiska kretsar. Läs mer Varje kapitel innehåller: - teoretiska genomgångar åtföljda av genomräknade exempel som bekräftar teorin - analoga och digitala mätsystem för mätning av kapitlets viktigaste storheter och studium av kurvformer - sammanfattning, kontroll- och teorifrågor samt övningsuppgifter Svar och anvisningar för lösning av övningsuppgifterna ingår, liksom ett utförligt sakregister. Elkretsteori är delvis baserat på ett original skrivet av R.K. Rajput, flerfaldigt belönad för sin pedagogiska och vetenskapliga gärning under mer än 35 år som lärare inom maskin- och elektroteknik och författare till ett flertal böcker på området. Alf Alfredsson har översatt de delar av boken som hänförs till Rajputs verk. Vidare har han bearbetat materialet, anpassat det till svenska förhållanden och bidragit med en stor mängd nytt material som han införlivat i boken till en väl sammanhållen enhet. Om författarna Alf Alfredsson är civilingenjör inom elektroteknik och har under många år arbetat med produktutveckling och företagsanpassad utbildning på elkraftområdet. Han är författare till mer än ett dussin böcker.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..