Elevhälsa börjar i klassrummet
ISBN9789144056074
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLars H Gustafsson
Publiceringsår2009-04-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor170
SpråkSvenska

Häftad • 2009-04-14

Elevhälsa börjar i klassrummet

av Lars H Gustafsson

 • ISBN: 9789144056074
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-04-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 170
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -31% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sahar J
  214 kr

  Ny

Om Elevhälsa börjar i klassrummet

Boken Elevhälsa börjar i klassrummet släpptes år 2009 och är skriven av Lars H Gustafsson.

Den består av 170 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Elevhälsa börjar i klassrummet begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 97 kr (31%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken handlar om hälsofrämjande arbete i grundskolan. Ett kompetent elevhälsoteam ska finnas på varje skola, men det som betyder mest för elevers fysiska och psykiska välbefinnande är vardagens möten med skolans vuxna. Den stora utmaningen för skolan är att utforma en arbetsmiljö som främjar både hälsa och lärande. Bara elever som trivs och mår bra lär sig något av värde!Ett av nyckelbegreppen är "parenting", det vill säga skolans förmåga att möta elever på ett varmt, empatiskt och samtidigt insiktsfullt sätt.Elevhälsa börjar i klassrummet är skriven för att kunna läsas av många och innehåller en rad vardagsnära exempel från skolans vardag. Litteraturtips finns med för den som vill läsa mer.Boken vänder sig i första hand till studenter på grundläggande lärar-, psykolog-, socionom- och sjuksköterskeutbildning, specialpedagogiska påbyggnadsutbildningar och rektorsutbildning. Den är också en viktig källa till kunskap för verksamma lärare och skolledare samt personal inom elevhälsan liksom för intresserade föräldrar och skolpolitiker som vill veta mer om denna viktiga verksamhet i skolan.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 214 kr   Spara 31% mot nypris
Ny från 311 kr