Elever skriver : om skrivande, skrivundervisning och elevers texter
ISBN9789144029825
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBirgitta Garme
Publiceringsår2010-08-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor200
SpråkSvenska

Häftad • 2010-08-15

Elever skriver : om skrivande, skrivundervisning och elevers texter

av Birgitta Garme

 • ISBN: 9789144029825
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-08-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 200
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sharareh A
  129 kr

  Bra skick

 • Moa W
  259 kr

  Bra skick

 • Jonas L
  260 kr

  Bra skick

Om Elever skriver : om skrivande, skrivundervisning och elevers texter

Boken Elever skriver : om skrivande, skrivundervisning och elevers texter släpptes år 2010 och är skriven av Birgitta Garme.

Den består av 200 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Elever skriver : om skrivande, skrivundervisning och elevers texter begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 129 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Under hela grundskoletiden skriver eleverna en mängd texter – de berättar, förklarar, beskriver och argumenterar. De utvecklar kunskaper om hur tal och skrift samverkar, de bygger upp sitt genremedvetande och breddar sitt språkliga register, de tampas med skrivregler och får sina skrivarmödor bedömda och betygsatta. Genom skrivandet växer deras språk och lärande ständigt. I den här boken diskuterar författaren skrivandet ur en mängd synvinklar. Med hjälp av aktuell forskning belyser hon bland annat sambandet mellan skrivande och kunskapsutveckling och hur skrivandet generellt utvecklas under skoltiden. Representativa elevtexter från alla skolår analyseras: Vilken typ av text har eleven skrivit och hur är den upplagd? Vilket innehåll vill skribenten förmedla till läsaren? Hur kommer textens syfte till uttryck i ordval och formuleringar? Räcker skrivförmågan till för det eleven vill förmedla? Boken ger en god grund att stå på för blivande och verksamma lärare samt väcker lust och inspiration inför skrivandet i klassrummet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 129 kr