Elevens värld : introduktion till pedagogisk psykologi
ISBN9789144002712
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareGunn Imsen
Publiceringsår2006-10-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor644
SpråkSvenska

Häftad • 2006-10-19

Elevens värld : introduktion till pedagogisk psykologi

av Gunn Imsen

 • ISBN: 9789144002712
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-10-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 644
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Helena L
  239 kr

  Bra skick

 • Hanna R
  239 kr

  Ny

 • Mitra R
  259 kr

  Bra skick

Om Elevens värld : introduktion till pedagogisk psykologi

Boken Elevens värld : introduktion till pedagogisk psykologi släpptes år 2006 och är skriven av Gunn Imsen.

Den består av 644 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Elevens värld : introduktion till pedagogisk psykologi begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken handlar om hur det är att vara ung i dagens skola och samhälle, om hur det allt mer teknifierade och konkurrenspräglade samhällsklimatet påverkar elevers lärande och upplevelser av skolan. I den här fjärde omarbetade upplagan fokuserar författaren på de fyra teoritraditionerna behavioristisk, kognitiv, konstruktivistisk och sociokulturell teori och hur de har relevans för skolans arbete. Teorierna illustreras med konkreta och levande exempel från skolans vardag. Temat om socialisering har fått ökar utrymme i jämförelse med tidigare utgåvor tillsammans med frågor individualiserad undervisning bl.a. enligt Vygotskijs teorier om närmaste utvecklingszon. Författaren lyfter också ett antal kritiska frågor om ensidighet i pedagogiskt tänkande och arbete. Hon argumenterar för balans och helhet i utformningen av uppfostran, utbildning och skolans läromiljöer. Boken, som är en klassiker inom området pedagogisk psykologi vänder sig till studenter på lärarutbildning och pedagogik samt verksamma lärare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 239 kr