Elementär algebra
ISBN9789144019116
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLennart Hellström, Staffan Morander
Publiceringsår2001-12-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor462
SpråkSvenska

Häftad • 2001-12-30

Elementär algebra

av Lennart Hellström och Staffan Morander

 • ISBN: 9789144019116
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-12-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 462
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Julia G
  439 kr

  Ny

Om Elementär algebra

Boken Elementär algebra släpptes år 2001 och är skriven av Lennart Hellström och Staffan Morander.

Den består av 462 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Elementär algebra begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 439 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok riktar sig i första hand till nybörjare vid universitet och täcker inledande högskolekurser i algebra. Boken inleds med ett kapitel om det matematiska språket. Därefter är boken indelad i tre delar, som kan läsas var för sig.I den första delen behandlas logik, mängdlära och funktioner. Den andra delen innehåller grundläggande talteori och kombinatorik samt ett kapitel om induktion.Bokens sista del handlar om algebraiska ekvationer och linjära ekvationssystem, och i samband därmed införs komplexa tal samt matriser.I boken finns 186 genomräknade exempel. Dessutom finns 188 enklare testövningar som är placerade i anslutning till att ny teori har presenterats. Flera av dessa har deluppgifter. Varje kapitel avslutas med övningar av blandad karaktär. Det finns totalt 314 sådana övningar – även många av dessa övningar har deluppgifter. Boken innehåller också facit till samtliga testövningar och övningar för vilka svar efterfrågas.Till boken finns också en övningsbok.ANDRA UPPLAGAN

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 439 kr
 Letar efter nypriser..