Elektromagnetism - Från bärnsten till fältteori
ISBN9789144015101
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2000-10-06
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor600
SpråkSvenska

Häftad • 2000-10-06

Elektromagnetism - Från bärnsten till fältteori

 • ISBN: 9789144015101
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000-10-06
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 600
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -58% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Arash R
  159 kr

  Bra skick

Om Elektromagnetism - Från bärnsten till fältteori

Boken Elektromagnetism - Från bärnsten till fältteori släpptes år 2000.

Den består av 600 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Elektromagnetism - Från bärnsten till fältteori begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 218 kr (58%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna framställning av elektromagnetismen presenterar Maxwells ekvationer som en utsiktspunkt som ger fullständig överblick. Vägen dit går vanligen via vektoranalysens abstrakta begrepp men genom att denna framställning utnyttjar den betydligt mer intuitivt tilltalande integralformen underlättas den begreppsliga förståelsen. Framställningen bygger enbart på kunskaper i analys i en och flera variabler samt viss förtrogenhet med vektoralgebra. I ett av de inledande kapitlen – Från bärnsten till fältteori – kan även en matematiskt obevandrad läsare få en vision av teorins allmängiltighet, förklarings-kraft och förhoppningsvis också skönhet.Ledstjärnan i Lars undervisning är hederlighet. De invändningar som en kritisk läsare kan tänkas ha bekräftas och kommenteras i många finstilta noter.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr   Spara 58% mot nypris
Ny från 377 kr