Elektriska nät
ISBN9789144016320
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2001-08-26
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor267
SpråkSvenska

Häftad • 2001-08-26

Elektriska nät

  • ISBN: 9789144016320
  • Upplaga: 2
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2001-08-26
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 267
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Elektriska nät

Boken Elektriska nät släpptes år 2001.

Den består av 267 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok består av teoridel och studiedel samt lösningsdel på Internet. I teoridelen ges teori med tillämpningar av två stationärtillstånd, likström och växelström. Likströmsavsnittet behandlar alla källor, oberoende såväl som beroende, de linjära tidinvarianta kretselementen R, L och C, Kirchhoffs lagar med teckenregler, beräkningsmetoder och kretsteorem. I växelströmsdelen återförs elektriska kretsar i sinusformat stationärtillstånd, via jw-metoden till ”likströmstillståndet”, varvid de redan inlärda beräkningsmetoderna och kretsteoremen kommer till användning. Vidare behandlas i denna del bland annat anpassning, resonans, magnetiskt kopplade kretsar och trefasnät.Studiedelen består av ett antal studiemoment som omfattar nödvändig teori, typexempel med lösningar samt problem med svar. Varje problem är försett med en hänvisning till tips och lösningar i lösningsdelen som kan laddas ner via länken Lösningar.Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..