Elektriska mätsystem och mätmetoder
ISBN9789144029030
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattareLars Bengtsson
Publiceringsår2003-03-09
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor509
SpråkSvenska

Inbunden • 2003-03-09

Elektriska mätsystem och mätmetoder

av Lars Bengtsson

 • ISBN: 9789144029030
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2003-03-09
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 509
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

721 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -72% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Markus O
  259 kr

  Ny

Om Elektriska mätsystem och mätmetoder

Boken Elektriska mätsystem och mätmetoder släpptes år 2003 och är skriven av Lars Bengtsson.

Den består av 509 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Elektriska mätsystem och mätmetoder begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 521 kr (72%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Del 1 behandlar givare, förstärkare, AD-DA-omvandlare, digitala oscilloskop, ledningsteori och störningar och störningskoppling/ avkoppling. Den matematiska nivån i del 1 ligger på en sådan nivå att den lämpar sig för KY-utbildningar eller högskolestudier på grundnivå. Del 2 behandlar de mer matematiska delarna av mätsystem och mätmetoder. Den matematiska nivån är sådan att den lämpar sig som kurslitteratur på avancerad högskolenivå. Här behandlar vi framför allt transformteorin för att kunna behandla signaler och system i frekvensrummet (Laplace, Fourier, z) och vi går igenom signalers frekvensspektrum och systems Bodediagram. Det innebär en noggrann genomgång av samplande system, Nyquistteoremet, upplösningsbandbredd, anomalier i digitala frekvensspektrum som vikning och läckage och användningen av fönster. Vi går även igenom signal och systemanalys i tidsrummet och behandlar faltning och korrelation. Vi går igenom filterteori och filterkonstruktion, både för analoga och digitala filter. De avslutande kapitlen ägnas åt statistisk behandling av mätsignaler och mätsystem. Vi behandlar punkt- och intervallskattning, kurvanpassning och osäkerhetsanalys enligt den så kallade GUM-metoden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 200 kr   Spara 72% mot nypris
 Letar efter nypriser..