Ekonomistyrning för konkurrenskraft
ISBN9789147090112
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareFredrik Nilsson, Anders Parment, Nils-Göran Olve
Publiceringsår2010-04-09
FörlagLiber AB
Antal sidor294
SpråkSvenska

Häftad • 2010-04-09

Ekonomistyrning för konkurrenskraft

av Fredrik Nilsson, Anders Parment och Nils-Göran Olve

 • ISBN: 9789147090112
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-04-09
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 294
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna G
  109 kr

  Bra skick

 • Tove M
  279 kr

  Ny

 • Cédric J
  309 kr

  Bra skick

Om Ekonomistyrning för konkurrenskraft

Boken Ekonomistyrning för konkurrenskraft släpptes år 2010 och är skriven av Fredrik Nilsson, Anders Parment och Nils-Göran Olve.

Den består av 294 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Ekonomistyrning för konkurrenskraft begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 50 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att strategi är viktigt i dagens konkurrensintensiva samhälle är uppenbart för allt fler företag och offentliga verksamheter. Men inte hur ekonomistyrningen kan bli ett centralt verktyg för att utveckla de resurser som krävs för att konkurrera framgångsrikt. Den här boken vill öka kunskapen om hur ekonomistyrningens utformning och användning påverkar chefers och medarbetares agerande och därmed organisationers konkurrenskraft. Boken bygger på övertygelsen att controllern bör få en allt viktigare roll i utvecklandet av de nya affärssystemen. Controllern har en nyckelposition när det gäller såväl att kommunicera ledningens strategi som att mobilisera medarbetarnas kunskaper och göra dem delaktiga i organisationens utveckling. Läs mer Författarna understryker behovet av en genomtänkt styrmix och ger en mängd praktiska exempel på strategisk ekonomistyrning samt på controllerns och affärssystemets roll i styrningens genomförande. Boken baseras på intervjuer i ett femtontal stora, komplexa organisationer, en omfattande genomgång av aktuell forskningslitteratur samt författarnas erfarenheter som forskare och konsulter. Om författarna Fredrik Nilsson tillträder i mars 2010 en professur i företagsekonomi, särskilt redovisning, vid Uppsala universitet. Han var tidigare professor i ekonomiska informationssystem, Linköpings universitet. Nils-Göran Olve är adjungerad professor i ekonomiska informationssystem, Uppsala universitet. Anders Parment är lektor vid Företagsekonomiska institutionen, Stockholms universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 50 kr