Ekonomistyrning : beslut och handling
ISBN9789144081397
Upplaga1
FormatFlexband
FörfattareGöran Andersson, Elin K Funck
Publiceringsår2013-01-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor511
SpråkSvenska

Flexband • 2013-01-22

Ekonomistyrning : beslut och handling

av Göran Andersson och Elin K Funck

 • ISBN: 9789144081397
 • Upplaga: 1
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2013-01-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 511
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lena H
  214 kr

  Ny

 • Sara K
  259 kr

  Bra skick

 • Annika N
  309 kr

  Ny

Om Ekonomistyrning : beslut och handling

Boken Ekonomistyrning : beslut och handling släpptes år 2013 och är skriven av Göran Andersson och Elin K Funck.

Den består av 511 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Ekonomistyrning : beslut och handling begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 214 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Göran Anderssons bok Kalkyler som beslutsunderlag har under 30 år sålts i över 100 000 exemplar. Ekonomistyrning - Beslut och handling är en utökning till en mer allomfattande bok, en språklära i ekonomi. Ekonomistyrning är ett levande begrepp i såväl teori som praxis. En tydlig trend är det ökade inslaget av olika icke finansiella faktorer som hållbarhet, miljöaspekter och personalfrågor. Finansiella standard analyser utvecklas och kompletteras med ökad situationsanpassning. I den tredje upplagan betonas det situationsanpassade perspektivet på ekonomistyrning i högre grad än i tidigare upplagor. I boken diskuteras exempel från olika miljöer' såväl från privata som från offentliga verksamheter. Flera övningsexempel har tillkommit. Boken innehåller en blandning av beslut och handling teori och praktik gamla beprövade modeller och nya utvecklingstendenser vertikal och horisontell styrning matematiska beräkningar och kvalitativa resonemang förkalkyler och uppföljning. Sammantaget är ambitionen att boken ska vara en lättläst och lättförståelig introduktion i ekonomistyrning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 214 kr