Ekonomerna, tillväxten och miljö
ISBN9789177989929
FormatHäftad
FörfattareKenneth Hermele
SpråkSvenska

Häftad

Ekonomerna, tillväxten och miljö

av Kenneth Hermele

  • ISBN: 9789177989929
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Johan W
    109 kr

    Bra skick

Om Ekonomerna, tillväxten och miljö

Boken Ekonomerna, tillväxten och miljö är skriven av Kenneth Hermele.

Den är skriven på svenska

Köp Ekonomerna, tillväxten och miljö begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Tredje utökade upplagan. Att ekonomisk tillväxt är av godo utgör vår tids överideologi. Och de främsta uttolkarna av denna tro är landets ekonomer. Men hur kommer ekonomerna fram till att tillväxt alltid är att föredra, särskilt för miljöns, rättvisans och välfärdens skull? Ledande svenska ekonomers perspektiv ställs här mot ekologers sätt att se på tillväxt. Medan ekonomer utgår från sina modeller och teorier, ofta verklighetsfrämmande, grundar sig ekologer på en naturvetenskaplig förståelse av samband mellan människa och natur. Det är som om två helt skilda kulturer försöker tala om samma sak: hur tillväxten påverkar miljön. Boken vill överbrygga klyftan mellan ekonomer och ekologer och slå en bro från en gammal verklighetsbild som bygger på ständig tillväxt till framtidens kretsloppstänkande. En nyskriven efterskrift har tillfogats denna tredje upplaga av "Ekonomerna, tillväxten och miljön". Kenneth Hermele är ekonom och föredragshållare med inriktnig på utvecklingsfrågor och ekologisk ekonomi. Han har bl a utgivit "Anpassas eller utvecklas - Skuldkrisen, Världsbanken och Sverige", 1996.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr
 Letar efter nypriser..