Ekengrens svenska Reviderad Litteraturbok 2
ISBN9789127595217
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2003-05-31
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor352
SpråkSvenska

Inbunden • 2003-05-31

Ekengrens svenska Reviderad Litteraturbok 2

 • ISBN: 9789127595217
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2003-05-31
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 352
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • C S
  104 kr

  Bra skick

 • Örjan S
  139 kr

  Bra skick

 • Charlie S
  179 kr

  Bra skick

 • Malin B
  259 kr

  Bra skick

Om Ekengrens svenska Reviderad Litteraturbok 2

Boken Ekengrens svenska Reviderad Litteraturbok 2 släpptes år 2003.

Den består av 352 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Ekengrens svenska Reviderad Litteraturbok 2 begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 104 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ekengrens svenska - ny upplaga för Gy 2011 Nu finns den mycket populära och uppskattade serien Ekengrens svenska i ny upplaga. Böckerna är uppdaterade och svarar mot det centrala innehållet i ämnesplanerna för Gy 2011. Litteraturen Liksom i tidigare upplaga är Litteraturbok 1 och Litteraturbok 2 allt-i-ett-böcker där skönlitterära texter kopplas till respektive litteraturhistoriskt avsnitt. Med en tydlig författarröst lotsas eleverna genom epokerna och ett antal centrala texter och författarskap. Litteraturbok 1 inleds med ett kapitel om myter och avslutas med ett avsnitt som behandlar realismen och naturalismen.   Litteraturbok 2 tar vid med det nyskrivna kapitlet "Moderna strömningar och ismer". Därefter presenteras 1900-talets litteratur och ett antal vår egen tid. Boken avslutas med kapitlet "Litteratur i vår tid" som diskuterar 2000-talets perspektiv på litteraturen. Språket Språkbok 1 tar upp de språkliga delarna i kursen Svenska 1. Språkbok 2 täcker in språkmomenten i kurserna Svenska 2 och Svenska 3.      Tydlig struktur Med de totalt fyra böckerna i serien behandlas det centrala innehållet i ämnet svenska. Den tydliga uppdelningen av stoffet mellan böckerna, litteratur respektive språk, och strukturen i respektive bok gör det dessutom enkelt för dig som lärare att välja de delar som passar din undervisning och dina elever.  Digitalböcker I serien ingår också digitalböcker. All text är inläst med naturligt tal och dessutom ingår sökbart innehåll, anteckningsmöjligheter, bokmärkning, länkad innehållsförteckning, zoomfunktion och sparfunktion. Dina elever kan lätt koppla upp sig mot boken var de än befinner sig.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 104 kr