Eget arbete - en kameleont i klassrummet : perspektiv på ett arbetssätt från förskola till gymnasium
ISBN9789144035161
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2005
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor204
SpråkSvenska

Häftad • 2005

Eget arbete - en kameleont i klassrummet : perspektiv på ett arbetssätt från förskola till gymnasium

 • ISBN: 9789144035161
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 204
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anki A
  159 kr

  Bra skick

Om Eget arbete - en kameleont i klassrummet : perspektiv på ett arbetssätt från förskola till gymnasium

Boken Eget arbete - en kameleont i klassrummet : perspektiv på ett arbetssätt från förskola till gymnasium släpptes år 2005.

Den består av 204 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Eget arbete - en kameleont i klassrummet : perspektiv på ett arbetssätt från förskola till gymnasium begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Individuellt organiserat skolarbete - eget arbete - är ett arbetssätt som blivit allt vanligare i undervisningen. Detta antyder att eget arbete löser vissa praktiska problem, till exempel i samband med åldersintegrerad undervisning och ökad datoranvändning i klassrummen. Eget arbete har visat sig kunna anta skiftande former beroende på lärarens intentioner, ämnesfokus och elevernas ålder, men innehåller alltid inslag av elevers planering och ansvar. Trots arbetssättets genomslagskraft har forskningen kring eget arbete tagit fart först på senare år, vilket innebär att det inte blivit mångsidigt belyst och diskuterat förrän nu. I antologin ges exempel på hur lärare resonerat när eget arbete införts och hur arbetssättet har utvecklats och förändrats över tid: Vad händer när eget arbete möter andra undervisningstraditioner? Kan eget arbete vara samarbete? Hur upplever barn och ungdomar i olika åldrar att planera och "ta ansvar" för sitt lärande? Hur påverkas lärarrollen? Eget arbete granskas framför allt ur barn-, elev- och lärarperspektiv men även genom jämförelser mellan skolor. Merparten av kapitlen bygger på forskning, medan ett par kapitel består av mer personliga beskrivningar och reflexioner. Genom att på detta vis belysa eget arbete från olika utgångspunkter synliggörs både dess kärna och variationsrikedom. Boken vänder sig främst till studerande inom lärarutbildningen och verksamma lärare från förskola till gymnasium.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr