Drömmar om framtiden - - beslut kring infrastruktur
ISBN9789144022703
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBengt Jacobsson, Christine Blomquist
Publiceringsår2002-05-06
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor161
SpråkSvenska

Häftad • 2002-05-06

Drömmar om framtiden - - beslut kring infrastruktur

av Bengt Jacobsson och Christine Blomquist

 • ISBN: 9789144022703
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-05-06
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 161
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Erika G
  109 kr

  Bra skick

 • Priya M
  179 kr

  Bra skick

Om Drömmar om framtiden - - beslut kring infrastruktur

Boken Drömmar om framtiden - - beslut kring infrastruktur släpptes år 2002 och är skriven av Bengt Jacobsson och Christine Blomquist.

Den består av 161 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Drömmar om framtiden - - beslut kring infrastruktur begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 50 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Stora infrastrukturprojekt är ofta förknippade med drömmar om framtiden: om snabbare kommunikationer, renare miljö, ökad sysselsättning, ökat välstånd och om att bli en del av Europa. I början av 1990-talet fattades två beslut som grundades på sådana framtidsdrömmar, dels att bygga en bro över Öresund, dels att bygga en tunnel genom Hallandsås. Det ena beslutet firades som en framgång, medan det andra kom att ses som ett misslyckande. Men hur gick det egentligen till när besluten om bron och tunneln fattades? Vilka aktörer var betydelsefulla? Vem bestämde vilka frågor som var viktiga? Vilka idéer gjorde det möjligt att argumentera för bron och tunneln? Vilken betydelse hade lokala uppfattningar, regionala utopier och europeiska drömmar? I den här boken diskuteras både hur beslutsprocesserna gick till och varför de såg ut som de gjorde. Men också hur komplexa beslutsprocesser av detta slag bör organiseras. Boken vänder sig till studerande i samhällsvetenskapliga och tekniska högskoleämnen, till forskare intresserade av ledning, beslutsfattande och organisering, men också till praktiker och politiker som vill få perspektiv på komplexa beslutsprocesser.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 50 kr