Döden, livet och verkligheten
ISBN9789172350519
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLars Bergström
Publiceringsår2005-05-01
FörlagThales
Antal sidor198
SpråkSvenska

Häftad • 2005-05-01

Döden, livet och verkligheten

av Lars Bergström

 • ISBN: 9789172350519
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-05-01
 • Förlag: Thales
 • Antal sidor: 198
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -19% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anders S
  154 kr

  Bra skick

 • Mikael A
  159 kr

  Bra skick

Om Döden, livet och verkligheten

Boken Döden, livet och verkligheten släpptes år 2005 och är skriven av Lars Bergström.

Den består av 198 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Thales.

Köp Döden, livet och verkligheten begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 36 kr (19%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Så här presenterar författaren sin bok: "Den här boken behandlar klassiska filosofiska problem det som brukar kallas eviga frågor och min ambition har varit att den ska kunna läsas av i stort sett vem som helst som intresserar sig för dessa problem. Jag har försökt undvika att drunkna i detaljer, tekniska utredningar, idéhistoriska referenser och andra sidospår, även om dessa i och för sig ofta kan vara viktiga. Mina essäer är därför korta. Facktermer förekommer nästan inte alls. Några exempel på de eviga frågor jag diskuterar är följande: Finns det några skäl att vara rädd för döden? Kan vi någonsin göra något annat än det vi faktiskt gör? Vad är det som gör en handling moraliskt riktig? Har människor en själ? Vad består verkligheten av? Vad är människovärde för något? Finns det några självklara sanningar? Finns det några absoluta sanningar? Varför finns det någonting snarare än ingenting? Kan vi veta att det finns någonting? I så fall hur?"Lars Bergström är professor emeritus i praktisk filosofi vid Stockholms universitet och är också känd röst i radioprogrammet "Filosofiska rummet" i P1.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 154 kr   Spara 19% mot nypris
Ny 190 kr