Diskursanalys i praktiken
ISBN9789147086443
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareEva Palmblad, Mats Börjesson
Publiceringsår2007-01-18
FörlagLiber AB
Antal sidor224
SpråkSvenska

Häftad • 2007-01-18

Diskursanalys i praktiken

av Eva Palmblad och Mats Börjesson

 • ISBN: 9789147086443
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-01-18
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 224
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara D
  158 kr

  Bra skick

 • Hp H
  179 kr

  Bra skick

 • Hanna H
  209 kr

  Bra skick

Om Diskursanalys i praktiken

Boken Diskursanalys i praktiken släpptes år 2007 och är skriven av Eva Palmblad och Mats Börjesson.

Den består av 224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Diskursanalys i praktiken begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 158 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Diskursanalys i praktiken är en tydlig och informativ bok i konsten att arbeta med olika diskursanalytiska strategier. Boken riktar sig till studenter och forskare inom samhälls- och beteendevetenskap. Bidragen i boken ger exempel på möjliga och konkreta vägar till ett färdigt diskursanalytiskt arbete. Efter läsningen blir diskursanalysen ännu mer lockande att använda.Diskursanalys är en populär metod för studenter och forskare som håller på med uppsats- och avhandlingsskrivande. Det är en spännande och givande ansats, men ofta även svår. I boken ger åtta forskare från olika discipliner en inblick i de överväganden och vägval som präglar deras arbeten. Varje akademiskt arbete innebär omprövningar och analytiskt tvivel.Om författarnaBokens redaktörer är Mats Börjesson, professor vid Institutionen för barn- och ungdomsvetenskap, Stockholms universitet och Eva Palmblad, docent i sociologi vid Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 158 kr