Diskret matematik och diskreta modeller
ISBN9789144024653
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2002-09-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor355
SpråkSvenska

Häftad • 2002-09-05

Diskret matematik och diskreta modeller

 • ISBN: 9789144024653
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-09-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 355
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Fredrik H
  259 kr

  Bra skick

 • Andreas A
  259 kr

  Bra skick

 • Hani F
  259 kr

  Ny

 • Josefin K
  279 kr

  Bra skick

Om Diskret matematik och diskreta modeller

Boken Diskret matematik och diskreta modeller släpptes år 2002.

Den består av 355 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Diskret matematik och diskreta modeller begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok är avsedd som litteratur för en första kurs i diskret matematik. Boken syftar särskilt till att ge förståelse för den diskreta matematikens roll vid modellering. Fenomenen som modelleras finner man exempelvis i områden som datateknik, elektronik och politik. Ett inledande kapitel diskuterar vad som menas med diskret matematik och diskreta modeller samt repeterar räknefärdighet, problemlösning och matematisk presentationsteknik. Varje kapitel inleds med en sammanfattning av vilka höjdpunkter som väntar. Presentationen utgår hela tiden från verklighetsanknutna problem som naturligt leder fram till införande av de matematiska begreppen. Texten är skriven på rättfram och lättsam svenska med många illustrationer och övningar, de flesta med fullständiga lösningar. I denna andra upplaga har innehållet delvis omdisponerats för att bli lättare att följa, och ett stort antal övningar har tillkommit. Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr
 Letar efter nypriser..