DIALOGEN INOM OCH MELLAN OSS - I HUVUDET PÅ EN INSIKTSSAMLARE
ISBN9789188346377
FörfattareInga Olsson

DIALOGEN INOM OCH MELLAN OSS - I HUVUDET PÅ EN INSIKTSSAMLARE

av Inga Olsson

  • ISBN: 9789188346377

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Kerstin E
    109 kr

    Ny

Om DIALOGEN INOM OCH MELLAN OSS - I HUVUDET PÅ EN INSIKTSSAMLARE

Boken DIALOGEN INOM OCH MELLAN OSS - I HUVUDET PÅ EN INSIKTSSAMLARE är skriven av Inga Olsson.

Köp DIALOGEN INOM OCH MELLAN OSS - I HUVUDET PÅ EN INSIKTSSAMLARE begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken vänder sig till alla som i sitt arbete möter och kommunicerar med människor och är avsedd att vara ett verktyg för att reflektera över sig själv och de samtal man för. De professionella samtal författaren har i tankarna kan vara av olika karaktär t ex stödjande, motiverande, klargörande, coachande, utredande, vägledande. I boken delar hon med sig av över trettio års erfarenheter av professionella samtal i olika roller som vägledare, lärare och handledare. Hennes övertygelse är att samtalsledarens självkännedom är en avgörande faktor för hans/hennes möjlighet att fungera och utvecklas som samtalsledare. Hon menar att alla de frågor vi belyser tillsammans med de människor vi möter i arbetet borde vi kontinuerligt ställa oss själva. Vem är jag? Vad tror jag på, vad är viktigt för mig? Vad kan, vill och behöver jag? Eller som hon också uttrycker det ?Den längsta relation du kommer att ha i livet är relationen med dig själv. Därför är det viktigt att du lär känna, accepterar och blir vän med dig själv.? I boken utreder hon innebörden i olika ?självbegrepp? d v s de ord som vi använder för att beskriva vilka vi är. Vidare tar hon upp några tankemodeller och berör också förhållningssätt och basverktyg som man som samtalsledare har nytta av i mötet med andra människor. Boken innehåller även frågor att reflektera över. Den kan användas i undervisnings sammanhang och för gruppsamtal men lämpar sig också mycket väl för egen läsning. Författaren har ett långvarit förflutet som utbildare, handledare och vägledare med bl a kommunikation och grupprocesser som ämnesområden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr
 Letar efter nypriser..