Det synliga barnet : barns perspektiv i kvalitetsarbetet
ISBN9789188149084
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMartina Lundström
Publiceringsår2016-09-06
FörlagLärarförbundets förlag
Antal sidor200
SpråkSvenska

Häftad • 2016-09-06

Det synliga barnet : barns perspektiv i kvalitetsarbetet

av Martina Lundström

 • ISBN: 9789188149084
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-09-06
 • Förlag: Lärarförbundets förlag
 • Antal sidor: 200
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -60% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Laisa C
  121 kr

  Ny

 • Laisa C
  262 kr

  Väl använd

Om Det synliga barnet : barns perspektiv i kvalitetsarbetet

Boken Det synliga barnet : barns perspektiv i kvalitetsarbetet släpptes år 2016 och är skriven av Martina Lundström.

Den består av 200 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Lärarförbundets förlag.

Köp Det synliga barnet : barns perspektiv i kvalitetsarbetet begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 178 kr (60%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Man brukar säga att något sitter i väggarna. Jag brukar säga att ingenting sitter i väggarna. Det sitter i oss i dig och mig och vårt tyckande och tänkande om barn, barndom, förskola, samhälle, pedagogroll, kunskap och lärande. I Det synliga barnet tar Martina Lundström ställning för att barns perspektiv är jämlikt vuxnas. Hon slår också fast att förskolan är den enda arenan i samhället som är barnens egen. Som pedagog behöver man därför ta ställning för barns inflytande i verksamheten varje dag. Även om det kan vara obekvämt ibland. Hon visar hur pedagogisk dokumentation och projektinriktat arbete gör det möjligt att förändra sitt synsätt, synliggöra barnen och samtidigt följa läroplanen. Hon ger också konkreta exempel på verktyg som blir en hjälp att förstärka barnens perspektiv i kvalitetsarbetet. Martina Lundström är förskollärare, pedagogista och utbildningskonsult. Hon har också bloggen Mötesplats för lärande.InnehållInledning1. Alla är vi människor2. Lyssnande lärande ledarskap3. Att ge röst åt alla barn4. Att ge barn utrymme5. Barn som skapare av kunskap6. Att göra ställningstaganden7. Pedagogisk dokumentation8. Meningsskapande kvalitetsarbete9. Mål, måluppfyllelse och resultat10. Projektinriktat arbetssätt11. Analys och utvärderingEpilog att bli tydlig i konturerna

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 121 kr   Spara 60% mot nypris
Ny 299 kr