Det svenska skattesystemet
ISBN9789139014942
Upplaga23
FormatHäftad
Publiceringsår2010-02-15
FörlagNorstedts Juridik AB
Antal sidor528
SpråkSvenska

Häftad • 2010-02-15

Det svenska skattesystemet

 • ISBN: 9789139014942
 • Upplaga: 23
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-02-15
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Antal sidor: 528
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jessica F
  309 kr

  Bra skick

 • Johan O
  409 kr

  Bra skick

Om Det svenska skattesystemet

Boken Det svenska skattesystemet släpptes år 2010.

Den består av 528 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik AB.

Köp Det svenska skattesystemet begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken behandlar individ- och företagsbeskattning samt taxeringsförfarandet. Boken är skriven med utgångspunkten att den skall användas som lärobok vid universitets- och högskolestudier i skatte- och beskattningsrätt samt som handbok av personer som yrkesmässigt arbetar med inkomstbeskattning. I boken avhandlas beskattningssystemets delar; de materiella reglerna, förfarandereglerna samt uppbördsreglerna. Tyngdpunkten har dock lagts på de materiella reglerna. De andra delarna behandlas övergripande. I anslutning till respektive avsnitt kommenteras även sådana rättsfall från Regeringsrätten och EG-domstolen som visar på tolkning av aktuella regler. I senare års upplagor har omarbetningar skett i syfte att åstadkomma en ökad koncentration och en bättre överskådlighet. I syfte att ge boken en mer pedagogisk struktur har kapitelindelningen i årets upplaga strukturerats om. Upplagan har vidare uppdaterats med den stora mängd lagändringar - framför allt i inkomstskattelagen - som beslutats under 2009. Boken har även uppdaterats med nya rättsfall. Gunnar Rabe och Richard Hellenius är skattejurist respektive skatteexpert.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr