Det professionella lärandets inneboende kraft
ISBN9789144088853
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2013-08-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor179
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-14

Det professionella lärandets inneboende kraft

 • ISBN: 9789144088853
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-08-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 179
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Pelle R
  143 kr

  Ny

 • Maria B
  209 kr

  Bra skick

 • Johanna C
  209 kr

  Ny

Om Det professionella lärandets inneboende kraft

Boken Det professionella lärandets inneboende kraft släpptes år 2013.

Den består av 179 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Det professionella lärandets inneboende kraft begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 143 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Helen Timperley är professor emerita i pedagogik vid University of Auckland i Nya Zeeland. Hennes forskning fokuserar hur man gynnar lärares professionella utveckling i syfte att förbättra elevernas lärande. Det professionella lärandets inneboende kraft Lärares professionella utveckling betraktas ofta som ett universalmedel för att förbättra skolan, men faktum är att det sällan fungerar. I denna bok utvecklas ett perspektiv på professionellt lärande som har motiverat lärare och resulterat i stora förbättringar av elevers lärande, särskilt i traditionellt lågpresterande elevgrupper. Timperley redogör för vad ledare, i skolan såväl som utanför skolan, kan göra för att främja lärares lärande på ett sätt som omedelbart gynnar eleverna. Kärnan i boken är en undersökande och kunskaps byggande cykel för lärare, som utgör ett viktigt redskap för att frigöra det professionella lärandets inneboende kraft. Boken innehåller en mängd konkreta exempel som bygger på verkliga erfarenheter. Boken vänder sig främst till lärare som vill ta kontroll över sitt eget professionella lärande på ett sätt som gör skillnad för eleverna, och till skolledare som har till uppgift att främja lärares och elevers lärande. Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 143 kr
 Letar efter nypriser..