Det mångreligiösa Sverige : ett landskap i förändring
ISBN9789144053981
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareDaniel Andersson, Åke Sander
Publiceringsår2009-05-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor598
SpråkSvenska

Häftad • 2009-05-05

Det mångreligiösa Sverige : ett landskap i förändring

av Daniel Andersson och Åke Sander

 • ISBN: 9789144053981
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-05-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 598
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nikki B
  159 kr

  Bra skick

 • Aleksandra K
  209 kr

  Bra skick

 • Johan J
  259 kr

  Ny

Om Det mångreligiösa Sverige : ett landskap i förändring

Boken Det mångreligiösa Sverige : ett landskap i förändring släpptes år 2009 och är skriven av Daniel Andersson och Åke Sander.

Den består av 598 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Det mångreligiösa Sverige : ett landskap i förändring begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den här boken beskrivs Sveriges nya religiösa landskap och de förändringsprocesser som blivit följden av mötet mellan majoritetssamhället och minoritetsreligioner. Förståelse av religioners plats och roll i nutiden är mycket viktig som bakgrund till skeenden i världen. Boken innehåller en allmän historik om de olika religionerna och grundmaterial som ger läsaren en bild av det mångsidiga svenska religiösa livet av i dag. Författarna beskriver hur hinduism, buddhism, sikhism, judendom, östkyrkan, islam och New Age utövas och påverkas av de markanta förändringsprocesser som Sverige nu går igenom. I denna tredje upplaga av boken har alla kapitel reviderats och uppdaterats. Kapitlet om teori har grundligt omarbetats och ger sociologiska begreppsliga och andra redskap för förståelse av religion och angränsade ämnen som kultur, identitet, modernisering, globalisering och fundamentalism. Boken är främst avsedd för studenter i religionsvetenskap och angränsande ämnen vid universitet och högskolor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..