Det hänger på språket! : lärande och språkutveckling i grundskolan
ISBN9789144039176
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2005-12-08
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor439
SpråkSvenska

Häftad • 2005-12-08

Det hänger på språket! : lärande och språkutveckling i grundskolan

 • ISBN: 9789144039176
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-12-08
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 439
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ruth F
  259 kr

  Ny

 • Johanna C
  259 kr

  Bra skick

Om Det hänger på språket! : lärande och språkutveckling i grundskolan

Boken Det hänger på språket! : lärande och språkutveckling i grundskolan släpptes år 2005.

Den består av 439 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Det hänger på språket! : lärande och språkutveckling i grundskolan begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kunskapsutveckling och lärande i grundskolan bygger på språklig grund - elever läser och skriver för att lära, både när de arbetar på egen hand och i grupp. Språk i tal, men också i skrift, blir därmed de verktyg som utgör förutsättningen för all undervisning. Boken inleds med en kort introduktion kring språk och lärande. Därefter följer femton kapitel som bl.a. behandlar:tal och samtal o flerspråkig utvecklingläsning, textförståelse och boksamtalgenreskrivning och textanalysmöten med läromedelstexter och skolans textvärldardatorn som verktyg för läsning och skrivningläs- och skrivsvårigheter samt dyslexiBoken vänder sig till alla med intresse för skolelevers tal- och skriftspråksutveckling och lärande, till exempel studenter på lärarutbildning, studerande i språkämnen vid universitet och högskolor, lärare verksamma i grundskolan samt specialpedagoger och logopeder.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr
 Letar efter nypriser..