Det goda förändringsarbetet - Om individ och organisation i förändring
ISBN9789144337616
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBosse Angelöw
Publiceringsår1991
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor170
SpråkSvenska

Häftad • 1991

Det goda förändringsarbetet - Om individ och organisation i förändring

av Bosse Angelöw

 • ISBN: 9789144337616
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1991
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 170
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Annett H
  134 kr

  Bra skick

 • Antonio R
  219 kr

  Bra skick

Om Det goda förändringsarbetet - Om individ och organisation i förändring

Boken Det goda förändringsarbetet - Om individ och organisation i förändring släpptes år 1991 och är skriven av Bosse Angelöw.

Den består av 170 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Det goda förändringsarbetet - Om individ och organisation i förändring begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 134 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken ger kunskaper om olika reaktioner som kan förekomma i samband med förändringsprocesser samt anvisar utgångspunkter för ett konstruktivt förändringsarbete. I bokens första del behandlas olika skäl till att anställda antingen gör motstånd mot eller välkomnar förändringar. Författaren beskriver reaktioner som kan uppstå vid påfrestande förändringar.som att arbetsplatser läggs ned, omlokaliseras eller reducerar sin personal. I den andra delen av boken beskrivs ett antal väsentliga faktorer i det goda förändringsarbetet såsom etik, motivation, delaktighet, tilltro, självförtroende, information, organisationskultur, kunskap och trygghet. Bokens andra del avslutas med en konkret beskrivning av hur en konstruktiv förändringsprocess kan struktureras och utvecklas. Boken riktar sig dels till högskolestuderande som i sina framtida yrken kommer att arbeta med organisationsförändringar, dels till verksamma i företag och myndigheter som kommer i kontakt med frågor som rör individ och organisation i förändring.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 134 kr
 Letar efter nypriser..