Det europeiska projektet : politik och juridik - historia och framtid
ISBN9789147096695
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareRikard Bengtsson
Publiceringsår2013-01-11
FörlagLiber AB
Antal sidor273
SpråkSvenska

Häftad • 2013-01-11

Det europeiska projektet : politik och juridik - historia och framtid

av Rikard Bengtsson

 • ISBN: 9789147096695
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-01-11
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 273
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Shirin A
  329 kr

  Ny

Om Det europeiska projektet : politik och juridik - historia och framtid

Boken Det europeiska projektet : politik och juridik - historia och framtid släpptes år 2013 och är skriven av Rikard Bengtsson.

Den består av 273 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Det europeiska projektet : politik och juridik - historia och framtid begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 329 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att förstå den Europeiska unionen – var den har sina rötter och hur den fungerar – är inte det lättaste. Ändå är det en absolut nödvändig kunskap att tillägna sig för att som enskild individ kunna navigera i dagens Europa.Läs merSyftet med denna bok är att beskriva, begripliggöra och analysera det europeiska projektet – EU. Boken är flervetenskaplig i det att såväl historiska och juridiska som statsvetenskapliga perspektiv har styrt upplägget och framställningen. Tack vare dessa olika disciplinära infallsvinklar ger boken en allsidig och nyanserad bild av EU:s tillblivelse, framväxt och funktion.Boken är uppdelad i fyra delar som täcker in olika aspekter av den Europeiska unionen:- En historisk del som ger den europeiska samtiden och framtiden en grund att stå på. - En del som beskriver, analyserar och förklarar EU som politiskt system. - En del med fokus på EU som juridiskt system och EU som rättsordning.- En del som tar upp och diskuterar på vilket sätt vi ska förstå EU:s agerande i en alltmer globaliserad värld.Boken är central läsning för studenter i statsvetenskap, Europakunskap, sociologi och juridik, men också för alla som vill lära sig mer om EU:s bakgrund och verkningssätt.Om författarnaBokens författare är statsvetaren Rikard Bengtsson, verksam vid Lunds universitet, juristen Linda Gröning, verksam, vid Universitetet i Bergen, juristen Ola Zetterquist, verksam vid Göteborgs universitet, den brittiske statsvetaren Ian Manners, verksam vid Roskilde Universitet och historikern Hans-Åke Persson, verksam vid Roskilde Universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 329 kr
 Letar efter nypriser..