Designhistoria - en introduktion
ISBN9789187215377
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareSusann Vihma
Publiceringsår2003-09-01
FörlagRaster förlag
Antal sidor217
SpråkSvenska

Inbunden • 2003-09-01

Designhistoria - en introduktion

av Susann Vihma

 • ISBN: 9789187215377
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2003-09-01
 • Förlag: Raster förlag
 • Antal sidor: 217
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -47% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Agnes B
  154 kr

  Ny

 • Carolina R
  199 kr

  Ny

Om Designhistoria - en introduktion

Boken Designhistoria - en introduktion släpptes år 2003 och är skriven av Susann Vihma.

Den består av 217 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Raster förlag.

Köp Designhistoria - en introduktion begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 84 kr (47%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är den första boken i vår serie med introduktioner till ämnen med estetisk anknytning.Susann Vihma är lärare vid Konstindustriella Högskolan i Helsingfors. Boken ger en introduktion till designens moderna historia med början i industrialismen och vidare fram över art noveau, modernismen, det ryska avant-gardet, Bauhausrörelsen och fram till den globala produkten. Den här boken är unik i det att den är den första boken på svenska som sammanfattar industridesignens internationella historia. Boken har, sedan den kom ut i september 2003, fått stor spridning som kurslitteratur och föreligger nu i en tredje tryckning.Utgivna titlar i introduktionsserien:Design - en introduktion av John Heskett.Design för hållbar utveckling - en introduktionav Ann Thorpe. Design och postmodernitet - en introduktion av Penny Sparke.Designhistoria - en introduktion av Susann Vihma.Film och andra rörliga bilder - en introduktion, red. Anu Koivunen. Fotografi - en introduktion av Steve Edwards.Konstteori - en introduktion av Cynthia Freeland.Konstvetenskap - en introduktion av Dana Arnold.Mode - en introduktion. En tvärvetenskaplig betraktelse, red. Dirk Gindt & Louise Wallenberg.Svensk designhistoria av Lasse Brunnström.Kommande introduktionsböcker 2011:Swedish Design History av Lasse Brunnström.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 95 kr   Spara 47% mot nypris
Ny från 179 kr