Den uppenbara verkligheten : Om val av samhällsvetenskaplig metod
ISBN9789144006277
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareIb Andersen
Publiceringsår1998-09-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor260
SpråkSvenska

Häftad • 1998-09-28

Den uppenbara verkligheten : Om val av samhällsvetenskaplig metod

av Ib Andersen

 • ISBN: 9789144006277
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998-09-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 260
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lottie S
  134 kr

  Bra skick

Om Den uppenbara verkligheten : Om val av samhällsvetenskaplig metod

Boken Den uppenbara verkligheten : Om val av samhällsvetenskaplig metod släpptes år 1998 och är skriven av Ib Andersen.

Den består av 260 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Den uppenbara verkligheten : Om val av samhällsvetenskaplig metod begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 134 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Inget överträffar verkligheten. Den är spännande, irriterande, motsägelsefull, mystisk, oförklarlig, vacker och avskyvärd – alltså allt det som gör den oemotståndlig, lockande och outgrundlig. Den uppenbara verkligheten är en elementär introduktion till de undersökningsmetoder som vi kan använda oss av när vi vill studera verkligheten så som den kommer till uttryck i samhällen, organisationer, grupper och individer. Den vänder sig till lärare, studenter och andra som arbetar med undersökningsprojekt inom samhällsvetenskaperna och angränsande områden. Betoningen ligger på undersökningsprojekt som innehåller empiriska data, som på ett eller annat sätt ska belysas och analyseras med hjälp av existerande teorier. Det kan röra sig om allt från avhandlingar till uppsatser. Boken täcker alla faser i forskningsprocessen – från projektets idéstadium till rapportering och förmedling av forskningsresultaten. Utgångspunkten är företagsekonomisk och sociologisk, och stort utrymme ägnas åt de metoder som bygger på insamling, tolkning och analys av kvalitativa data.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 134 kr