Den Tyska Grammatiken Övningsbok
ISBN9789162232085
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareUlrike Klingemann
Publiceringsår1999-08-10
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor144
SpråkSvenska

Häftad • 1999-08-10

Den Tyska Grammatiken Övningsbok

av Ulrike Klingemann

 • ISBN: 9789162232085
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1999-08-10
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 144
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -77% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Catrin O
  118 kr

  Ny

Om Den Tyska Grammatiken Övningsbok

Boken Den Tyska Grammatiken Övningsbok släpptes år 1999 och är skriven av Ulrike Klingemann.

Den består av 144 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Den Tyska Grammatiken Övningsbok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 196 kr (77%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den Tyska Grammatiken (tidigare Bonniers Tyska Grammatik) är en steg-för-steg-grammatik. Varje avsnitt börjar med en genomgång av grundläggande terminologi. Tyska och svenska exempel jämförs och skillnaderna förklaras. Exempelmeningarna är lätta att lära in eftersom de för det mesta står i ett naturligt sammanhang. Utmärkande för boken är att den har pedagogiska sammanfattningar och inlärningsvänliga översikter. Man kan börja läsa var man vill, eftersom varje avsnitt står för sig själv. Detta gör grammatiken mycket lämplig för den som vill arbeta på egen hand. I registret ges generösa hänvisningar både till termer och enskilda ord. Övningsboken är direkt kopplad till centrala ordval. Många av uppgifterna fungerar bra vid pararbete. Flera avsnitt avslutas med ett självtest. I övningsboken lär man sig inte bara grammatik utan också ett modernt tyskt ordförråd, nyttiga fraser och intressanta fakta. Till övningsboken finns ett separat elevfacit. Det innehåller både lösningar till samtliga uppgifter och klargörande kommentarer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 59 kr   Spara 77% mot nypris
Ny från 255 kr