Den tredje industriella revolutionen - och den svenska arbetsmarknaden
ISBN9789172976863
FormatHäftad
FörfattareLars Magnusson
Publiceringsår2004-09-20
FörlagNorstedts Akademiska Förlag
Antal sidor159
SpråkSvenska

Häftad • 2004-09-20

Den tredje industriella revolutionen - och den svenska arbetsmarknaden

av Lars Magnusson

 • ISBN: 9789172976863
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-09-20
 • Förlag: Norstedts Akademiska Förlag
 • Antal sidor: 159
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Henrik H
  79 kr

  Bra skick

 • Sirin K
  79 kr

  Bra skick

Om Den tredje industriella revolutionen - och den svenska arbetsmarknaden

Boken Den tredje industriella revolutionen - och den svenska arbetsmarknaden släpptes år 2004 och är skriven av Lars Magnusson.

Den består av 159 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Akademiska Förlag.

Köp Den tredje industriella revolutionen - och den svenska arbetsmarknaden begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 20 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Titeln har från den 4 juni 2013 tagits över av Studentlitteratur. Du finner mer information på Studentlitteraturs webbplats >> Den svenska industrin hade en guldålder under 1960-talet, men därefter har Sverige och hela västvärlden drabbats av ekonomiska bakslag och kriser. Dessutom har inte bara kapitalmarknaden utan också de stora industriföretagen internationaliserats och globaliserats. Kapitalets makt över arbetet har stärkts påtagligt, coh inkomstfördelningen mellan arbete och kapital har på ett drastiskt sätt förskjutits till den senare partens fördel. I denna vetenskapliga men ändå lättillgängliga rapport analyserar Lars Magnusson den ekonomiska utvecklingen i Sverige under de senaste decennierna. Boken finns som print-on-demand och trycks till vid beställning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 20 kr