Den svenska väldfärdsmodellen - utveckling eller avveckling?
ISBN9789189602151
Upplaga1
FormatPocket
Publiceringsår2003-11-30
FörlagFAS
Antal sidor112
SpråkSvenska

Pocket • 2003-11-30

Den svenska väldfärdsmodellen - utveckling eller avveckling?

 • ISBN: 9789189602151
 • Upplaga: 1
 • Format: Pocket
 • Publiceringsår: 2003-11-30
 • Förlag: FAS
 • Antal sidor: 112
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin L
  79 kr

  Bra skick

 • Eva A
  109 kr

  Bra skick

Om Den svenska väldfärdsmodellen - utveckling eller avveckling?

Boken Den svenska väldfärdsmodellen - utveckling eller avveckling? släpptes år 2003.

Den består av 112 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget FAS.

Köp Den svenska väldfärdsmodellen - utveckling eller avveckling? begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 79 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varje dag i tidningar, i radio och på tv läser eller hör vi om ökade sjukskrivningar, ökad ohälsa, ökat fusk och de återkommande riskerna för att Sverige återigen skall drabbas av långkonjunktur, varsel och allmän kris. Trots att arbetslösheten inte längre är lika hög som den har varit finns det fortfarande grupper och människor som har svårt att komma in på arbetsmarknaden inte minst invandrare. Integrationen har inte lyckats. Med vånda minns många 1990-talets kris, och inte så sällan hänvisas det också till dessa år som ett varnande exempel i en inte alltför avlägsen dåtid. Men 1990 är inte bara historia. Det som hände då påverkar oss ännu i dag - och inte vara i form av ett mörkt minne. Rädslan för lågkonjunktur påverkar den politik som förs, och de beslut som togs under 1990-talet och de konsekvenser som detta fick berör och påverkar oss fortfarande. Och det är det som den här rapporten handlar om.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 79 kr
 Letar efter nypriser..