Den svengelska modellen : svensk fotboll i omvandling under efterkrigstiden
ISBN9789179240745
FormatHäftad
FörfattareTomas Peterson
Publiceringsår1993-02-01
FörlagArkiv förlag & tidskrift
Antal sidor278
SpråkSvenska

Häftad • 1993-02-01

Den svengelska modellen : svensk fotboll i omvandling under efterkrigstiden

av Tomas Peterson

 • ISBN: 9789179240745
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1993-02-01
 • Förlag: Arkiv förlag & tidskrift
 • Antal sidor: 278
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -39% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Andreas H
  119 kr

  Bra skick

 • Johan J
  129 kr

  Ny

Om Den svengelska modellen : svensk fotboll i omvandling under efterkrigstiden

Boken Den svengelska modellen : svensk fotboll i omvandling under efterkrigstiden släpptes år 1993 och är skriven av Tomas Peterson.

Den består av 278 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Arkiv förlag & tidskrift.

Köp Den svengelska modellen : svensk fotboll i omvandling under efterkrigstiden begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 76 kr (39%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Under 1970-talet införde engelska tränare nya spelsystem inom svensk fotboll. Fotbollförbundet bekämpade lidelsefullt det osvenska spelsättet men med framgångarna för klubbar som Malmö FF, IFK Göteborg och Halmstads BK föll alla traditionalistiska försvarsmurar.Tomas Peterson väver samman spelsystem, professionalism och samhällsförändring på ett övertygande sätt. Tomas Peterson är en av Sveriges ledande idrottsforskare på det sociologiska planet. --Göran Donelius, BTJ:s sambindningslistaDet intressantaste med Petersons böcker är inte frågan om rätt eller fel i val av spelsystem, utan snarare det faktum att här har vi en skribent som tar idrotten på allvar som en del av samhället, i en ständigt pågående interaktion dem emellan. --Martin Jönsson, Upp och ner (SAS)en bok som alla som sysslar med fotboll MÅSTE LÄSA! --Hans Cavalli-Björkman, MFF:s ordförandeblad till medlemmarna

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 119 kr   Spara 39% mot nypris
Ny 195 kr