DEN STORA UTMANINGEN
ISBN9789189068162
FormatHäftad
SpråkSvenska

Häftad

DEN STORA UTMANINGEN

 • ISBN: 9789189068162
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Susanne L
  139 kr

  Bra skick

 • Susanne L
  159 kr

  Bra skick

 • Maria M
  179 kr

  Bra skick

 • Katarina Q
  209 kr

  Bra skick

Om DEN STORA UTMANINGEN

Boken DEN STORA UTMANINGEN.

Den är skriven på svenska

Köp DEN STORA UTMANINGEN begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att elever i skolan har olika förutsättningar, förmågor och behov är nog alla överens om. En stor utmaning för dagens skola handlar om hur man ska lyckas se elevers olikheter som en resurs och tillgång istället för att betrakta skillnaderna som problem. Att bejaka människors olika förutsättningar och lyfta fram mångfalden är en viktig del i visionen att skapa "En skola för alla". Med stöd av en enkätstudie och fallstudier på tio grundskolor ges i denna forskningsrapport en bild av hur olika aktörer (elever, föräldrar, lärare, specialpedagoger, skolledare och politiker) tänker om elevers skolsvårigheter och hur de ser på normalitet och avvikelse i grundskolan. Rapporten är resultat av ett forskningssamarbete mellan Högskolan i Halmstad och Malmö Högskola. Författare: Magnus Tideman Jerry rosenqvist Birgitta Lansheim Lisbeth Ranagården Katharina Jacobsson

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 139 kr
 Letar efter nypriser..