Den stora omställningen : hur nya former för liv och arbete skapar välstånd efter kraschen
ISBN9789171733238
FormatInbunden
FörfattareRichard Florida
Publiceringsår2010-08-25
FörlagBokförlaget Daidalos
Antal sidor256
SpråkSvenska

Inbunden • 2010-08-25

Den stora omställningen : hur nya former för liv och arbete skapar välstånd efter kraschen

av Richard Florida

 • ISBN: 9789171733238
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2010-08-25
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Antal sidor: 256
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Elina T
  159 kr

  Bra skick

Om Den stora omställningen : hur nya former för liv och arbete skapar välstånd efter kraschen

Boken Den stora omställningen : hur nya former för liv och arbete skapar välstånd efter kraschen släpptes år 2010 och är skriven av Richard Florida.

Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Daidalos.

Köp Den stora omställningen : hur nya former för liv och arbete skapar välstånd efter kraschen begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hyresrätter och snabbtåg kan få en avgörande betydelse för hur vår framtid gestaltar sig. Det menar urbanteoretikern Richard Florida i denna lättillgängliga och överskådliga genomgång av den ekonomiska krisens historiska orsaker och framtida följder. När man talar om allvarliga ekonomiska kriser ? som depressionerna under 1930-talet och slutet på 1800-talet ? brukar fokus naturligt nog ligga på det mänskliga elände och den ekonomiska oreda som sådana kriser ställer till med. Men stora kriser innebär också stora möjligheter till samhällelig och ekonomisk förnyelse ? förutsatt att människor är beredda att ompröva somliga tankemönster och livsstilsval och att samhället genom framsynta och uthålliga infrastrukturella satsningar ger dem möjlighet att göra detta. Florida fäster särskilt stor vikt vid rumsliga och geografiska faktorer, vid hur nya former av regionalisering och urbanisering kommer att förändra ekonomins spelregler. Den stora omställningen bagatelliserar inte de betydande problem vårt samhälle står inför, men visar på ett antal tänkbara vägar framåt. Vägar till en bättre ? och mer hållbar ? samhällsordning. Boken är på samma gång hoppfull och eftertänksam, visionär och pragmatisk.»Den stora omställningen visar hur ny teknik och en ny social geografi kan förenas och driva en återhämtning ... ett måste för alla som vill förstå var vi nu befinner oss och vart vi är på väg.» /Chris Anderson, redaktör på Wired»På ett tydligt och fängslande sätt argumenterar Richard Florida för att poltikerna måste släppa sin förkärlek för storslagna projekt och istället satsa på lokala initiativ som verkligen förbättrar människors liv.» /Harvard Business Review»Denna vältimade och tankeväckande bok ger oss en nödvändig bild av omformandet av Amerikas ekonomiska och fysiska landskap.» /Jeffrey D. Sachs, chef för Earth Institute vid Columbia University

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr