Den sociologiska blicken : att se bortom det uppenbara
ISBN9789144019611
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareRandall Collins
Publiceringsår2008-01-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2008-01-22

Den sociologiska blicken : att se bortom det uppenbara

av Randall Collins

 • ISBN: 9789144019611
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-01-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Cecilia L
  159 kr

  Bra skick

 • Cecilia L
  159 kr

  Ny

 • Ullrika V
  209 kr

  Bra skick

Om Den sociologiska blicken : att se bortom det uppenbara

Boken Den sociologiska blicken : att se bortom det uppenbara släpptes år 2008 och är skriven av Randall Collins.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Den sociologiska blicken : att se bortom det uppenbara begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Är sociologi ett studium av självklarheter, draperat i jargong? Tvärtom. Randall Collins ger läsaren en blick för sociologisk forskning när den är som mest fängslande. I denna välkända introduktionsbok problematiseras det till synes uppenbara. Gamla oreflekterade föreställningar om samhället och vårt sociala liv visar sig vara just oreflekterade intuitioner som inte håller streck när man undersöker dem noga. Med utgångspunkt i rationalitetens begränsningar och vikten av sociala ritualer, diskuterar Collins en rad spännande områden som makt, brottslighet, sex, kärlek och kvinnans position i samhället.Genom sin förmåga att behandla djupa och svåra sociologiska frågor med ett klart och elegant språk, har Collins åstadkommit något så ovanligt som en introduktion som är av intresse också för avancerade studenter och forskare.Ur bokens förord:"Boken uppvisar sociologin när den är som bäst, men illustrerar också hur en bra sociolog tänker, skriver och ser."Thomas Brante, professor i sociologi vid Lunds universitet

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..