Den självkörda radioboken
ISBN9789147073580
Upplaga1
FormatÖvrigt
FörfattareMia Lindgren, Mia Ohlsson
Publiceringsår2005-04-05
FörlagLiber AB
Antal sidor1200
SpråkSvenska

Övrigt • 2005-04-05

Den självkörda radioboken

av Mia Lindgren och Mia Ohlsson

  • ISBN: 9789147073580
  • Upplaga: 1
  • Format: Övrigt
  • Publiceringsår: 2005-04-05
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 1200
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Den självkörda radioboken

Boken Den självkörda radioboken släpptes år 2005 och är skriven av Mia Lindgren och Mia Ohlsson.

Den består av 1200 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ett läromedel som kombinerar lärobokens praktiska hantverksinriktning med en aktuell, inspirerande och bred beskrivning av det fascinerande mediet radio. Läs mer Den självkörda radioboken består av: - Den självkörda: En digital lärobok på cd. Den är mycket praktiskt orienterad med "så-här-gör-du-exempel" och många övningar. Innehållet är interaktivt med en kombination av text, ljud, bild, video och länkar. Kan användas med Acrobat Reader. Avsnitten är: Radiorösten, Radiospråket, Intervjun, Reportaget, Nyheter, Direktsändning, Digital radio, Teknikrummet och Radio-Sverige. - Den tryckta: Radiopersonligheter delar med sig av sin erfarenhet och sina känslor för radio. Medverkande: Staffan Dopping, Björn Häger, Ove Joanson, Christer Jungeryd, Björn Löfdahl, Urban Rybrink, Olle Stenholm, Lena Tideström-Sagström och Cecilia Uddén. Om författarna Mia Lindgren undervisar i radio- och tv-produktion på Murdoch University i Perth, Australien. Mia Ohlsson är lärare i medie- och kommunikationsvetenskap på Karlstads universitet. Båda två har efter journalisthögskolan arbetat som reportrar på Sveriges Radio Värmland och Sveriges Televisions regionala nyhetsprogram Tvärnytt.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..