Den ortodoxa kyrkan
ISBN9789175802640
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareKallistos Ware
Publiceringsår2003-10-01
FörlagArtos & Norma Bokförlag
Antal sidor344
SpråkSvenska

Häftad • 2003-10-01

Den ortodoxa kyrkan

av Kallistos Ware

 • ISBN: 9789175802640
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-10-01
 • Förlag: Artos & Norma Bokförlag
 • Antal sidor: 344
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -48% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nick H
  138 kr

  Ny

 • Anna R
  209 kr

  Bra skick

 • Nick H
  246 kr

  Ny

Om Den ortodoxa kyrkan

Boken Den ortodoxa kyrkan släpptes år 2003 och är skriven av Kallistos Ware.

Den består av 344 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Artos & Norma Bokförlag.

Köp Den ortodoxa kyrkan begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 126 kr (48%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Sedan Timothy Wares bok publicerades första gången för trettio år sedan har den i hela världen betraktats som den främsta introduktionen till den ortodoxa kyrkan. Det är en detaljerad presentation, skriven för icke-ortodoxa såväl som ortodoxa kristna som vill veta mer om sin tradition.Den ortodoxa kyrkan är mer än någonsin föremål för ett stort intresse bland västerländska kristna, och en förståelse av den ortodoxa kyrkans historia, tro och tillbedjan är nödvändig innan den romersk-katolskan och de protestantiska kyrkorna kan återförenas.Den ortodoxa kyrkan beskriver den östliga kyrkans historia under tvåtusen år, med särskild tonvikt på dess problem i 1900-talets Ryssland. Här förklaras även tro och gudstjänstfirande i dagens ortodoxa kyrka, så väl som möjligheterna till återförening mellan öst och väst.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 138 kr   Spara 48% mot nypris
Ny 264 kr