Den omätbara människan : om människosynen i existentiell psykologi och terapi
ISBN9789127110298
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareRollo May
Publiceringsår2005-11-01
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor198
SpråkSvenska

Häftad • 2005-11-01

Den omätbara människan : om människosynen i existentiell psykologi och terapi

av Rollo May

 • ISBN: 9789127110298
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-11-01
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 198
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daniel W
  300 kr

  Ny

Om Den omätbara människan : om människosynen i existentiell psykologi och terapi

Boken Den omätbara människan : om människosynen i existentiell psykologi och terapi släpptes år 2005 och är skriven av Rollo May.

Den består av 198 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Den omätbara människan : om människosynen i existentiell psykologi och terapi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 300 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Personligheten är inte objektivt mätbar, hon kan inte helt fångas in i ett vetenskapligt system. Bakom varje teori upptäcker vi individen, den människa som allt detta händer med. Här finner vi de djupaste och mest fundamentala frågorna om kärleken, meningen med livet, individens frihet, ansvar, lidande och död.Utan att förkasta behaviorism eller psykoanalys vill May tillföra ytterligare en dimension i vetenskapen om människan, nämligen existentialismens människosyn. Influerad av bland andra Kierkegaard, Heidegger och Jung förordar May en existentialistisk psykoterapi där det förbehållslösa mötet mellan verkliga, medkännande människor är det väsentliga. Terapeuten bör, liksom varje medmänniska, lyssna till den andre och hjälpa honom att upptäcka sina möjligheter och komma i kontakt med sin sanna existens.Översättning Margareta Wentz Edgardh

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 300 kr
 Letar efter nypriser..