Den nya ekonomistyrningen
ISBN9789147075850
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2021-10-08
FörlagLiber
Antal sidor548
SpråkSvenska

Häftad • 2021-10-08

Den nya ekonomistyrningen

 • ISBN: 9789147075850
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2021-10-08
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 548
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 11 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Cecilia J
  144 kr

  Bra skick

 • Johan W
  159 kr

  Bra skick

 • Madeleine B
  159 kr

  Bra skick

 • Anna H
  159 kr

  Bra skick

 • Maria W
  159 kr

  Bra skick

 • Andreas C
  209 kr

  Bra skick

 • Cédric J
  209 kr

  Bra skick

 • Josephine F
  309 kr

  Ny

 • Tobias H
  309 kr

  Ny

 • Jacqueline B
  359 kr

  Bra skick

 • Kikki E
  459 kr

  Bra skick

Om Den nya ekonomistyrningen

Boken Den nya ekonomistyrningen släpptes år 2021.

Den består av 548 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Den nya ekonomistyrningen begagnad från en av 11 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 144 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den nya ekonomistyrningen (DNE) är ett gediget och allomfattande läromedelspaket med en huvudbok, en övningsbok, ett digitalt övningsmaterial och webbplats som behandlar allt väsentligt inom ekonomistyrning, från de traditionella teorierna och metoderna till det allra senaste inom området. I den 6:e upplagan har bland annat ett helt nytt kapitel om ekonomistyrning och hållbarhet tillkommit. Huvudboken innehåller budgetering, resultatplanering, produktkalkylering, investeringskalkylering, intern redovisning, standardkostnader, internprissättning med mera. De viktigaste uppdateringarna i upplaga 6 är: - Ett helt nytt kapitel om ekonomistyrning och hållbarhet har tillkommit i huvud- och övningsboken. - En omfattande svensk-engelsk och engelsk-svensk ordlista med ekonomistyrningsämnets alla centrala begrepp har lagts till i huvudboken. - Framställningen har bearbetats för att bättre spegla den branschstruktur och det utbud av varor och tjänster som råder idag. - Flera kapitel har uppdaterats mot bakgrund av aktuell utveckling i praktiken och nya forskningsresultat. - Nya filmer har producerats som introducerar huvudbokens olika delar och som förklarar och exemplifierar ämnets mer tekniskt svåra inslag. - Samtliga kapitel i huvud- och övningsboken har förbättrats avseende språklig framställning. - Presentationsmaterialet har uppdaterats. Som ett komplement till huvudboken finns ett rikt övningsmaterial i form av en övningsbok, ett digitalt övningsmaterial samt en innehållsrik webbplats med en mängd olika övningar, praktikfall med mera. Övningsboken köps separat och innehåller ett stort antal övnings- och diskussionsuppgifter samt "sant eller falskt"-frågor. Den är uppbyggd kring olika situationer i tjänste-, tillverknings- och handelsföretag. Samtliga övningar har utförliga lösningsförslag. Det digitala övningsmaterialet ersätter eLabbet från upplaga 5, och ger dig möjlighet att träna och befästa dina kunskaper genom självrättande övningar och simuleringar. Webbplatsen (www.liber.se/dne) är full med ytterligare information om författarna, läromedelspaketet och hur det kan användas samt annat matnyttigt. Läromedlet är ämnat för universitet och högskola men passar även andra utbildningar, såsom företagsinterna utbildningar, annan eftergymnasial Om författarna Christian Ax är professor i företagsekonomi, särskilt ekonomistyrning, vid Göteborgs universitet, Handelshögskolan. Håkan Kullvén är ekonomie doktor och arbetar som lärare och forskare vid Uppsala universitet. Christer Johansson är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm och arbeta som vd på Precio Fishbone.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 144 kr
 Letar efter nypriser..