Den nya affärsredovisningen Övningsbok
ISBN9789147111114
Upplaga13
FormatHäftad
FörfattarePer Arvidson, Thomas Carrington, Gustav Johed
Publiceringsår2013-08-08
FörlagLiber
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-08

Den nya affärsredovisningen Övningsbok

av Per Arvidson, Thomas Carrington och Gustav Johed

 • ISBN: 9789147111114
 • Upplaga: 13
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-08-08
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Louise A
  139 kr

  Bra skick

 • Linda B
  159 kr

  Bra skick

 • Gadzhi R
  159 kr

  Ny

 • Filip J
  209 kr

  Ny

 • Kevin R
  209 kr

  Bra skick

 • Márcia E
  209 kr

  Bra skick

Om Den nya affärsredovisningen Övningsbok

Boken Den nya affärsredovisningen Övningsbok släpptes år 2013 och är skriven av Per Arvidson, Thomas Carrington och Gustav Johed.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Den nya affärsredovisningen Övningsbok begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den nya affärsredovisningen Övningsbok Sedan mer än 25 år tillbaka har Den nya affärsredovisningen serien etablerat sin position som läromedelsklassiker på redovisningsområdet. Böckerna behandlar extern redovisning, ekonomisk planering och kontroll ur ett redovisningsperspektiv. Budgetering, löpande redovisning, årsbokslut och räkenskapsanalys belyses. Författarna ger en generell introduktion till hur redovisningsfrågor behandlas för alla former av företag i Sverige, det principiella och allmängiltiga utgör basen för bokens innehåll. Särskilt utrymme ägnas den internationella norm- och regelutvecklingen. Den alltigenom dominerande kontoplanen i både privat och offentlig verksamhet för redovisning i Sverige - BAS-planen - används genomgående för att också betona bokens praktiska relevans. Boken är avsedd för användning i den grundläggande universitets- och högskoleutbildningen inom främst ämnesområdet företagsekonomi, men är genom sitt pedagogiska upplägg också lämpad för övrig vuxenutbildning i olika former: självstudier, företagsintern utbildning och högre gymnasiala studier. I ett samarbete med Björn Lundén Information AB erbjuds Den nya affärsredovisningens läsare möjlighet att prova bokföringsprogrammet BL eBokföring. Du kan även köpa eLabbet till Den nya affärsredovisningen separat. eLabbet finns då tillgängligt på internet under 6 eller 12 månader från valfri dator. Inloggningskod skickas ut med post. För mer information om eLabbet samt inloggning, gå till www.liber.se/elabbet. Om författarna Per Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting. Thomas Carrington är lärare och forskare inom redovisning och revision vid Uppsala universitet. Han är läroboksförfattare i redovisning och revision på högskolenivå. Gustav Johed är lärare och forskare vid Stockholms universitet. Han undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning. Recensioner "Det är lite oroande att öppna upp en lärobok inom ett ämne där man numera är yrkesverksam. Minns jag det där grundläggande? När man öppnar och går igenom boken slås man av tydligheten i pedagogiken. Man följer ett exempelföretag över flera år och skapar allt från budgetar till bokslut. Om man arbetat ett tag med ekonomi är boken för grundläggande men om man ska starta ett eget företag, och inte har redovisning som huvudämne, fyller den helt klart ett syfte. Sammantaget är det en bra lärobok för att bygga upp och repetera de grundläggande kunskaperna i bokföring. Det är inte den enda boken man behöver men det är troligen den första." Mikael Wikström, administrativ chef på Civilekonomerna. Civilekonomen 3/2008

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 139 kr
 Letar efter nypriser..