Den nya affärsredovisningen : övningar
ISBN9789147127993
Upplaga21
FormatHäftad
FörfattarePer Arvidson
Publiceringsår2018-08-09
FörlagLiber AB
Antal sidor212
SpråkSvenska

Häftad • 2018-08-09

Den nya affärsredovisningen : övningar

av Per Arvidson

 • ISBN: 9789147127993
 • Upplaga: 21
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2018-08-09
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 212
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sarah F
  239 kr

  Ny

 • Adelina K
  359 kr

  Ny

Om Den nya affärsredovisningen : övningar

Boken Den nya affärsredovisningen : övningar släpptes år 2018 och är skriven av Per Arvidson.

Den består av 212 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Den nya affärsredovisningen : övningar begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg. Den vägleder studenten genom hela lärprocessen.Läs merSerien består av en faktabok, en övningsbok och en lösningsbok. Böckerna säljs separat. Det pedagogiska upplägget med faktarutor, figurer, verklighetsanknutna fallstudier och övningsuppgifter underlättar inlärningen och hjälper studenten att greppa redovisningen på djupet. Både lärare och studenter uppskattar hur grunderna i redovisning successivt byggs på med nya utmanande redovisningsområden.Nyheter i den 21:a upplaganUtveckling av styr- och regelverk i redovisningsvärldenUtöver uppdatering på grund av nyheter i ÅRL och ABL har redovisningsåtaganden utökats på en hel del andra områden. Den nya upplagan fördjupar sig i frågeställningar som berör bolagsstyrning och revision. Även lagen om hållbarhetsrapportering behandlas.Anpassning utifrån ökat behov av ekonomisk analys: fördjupning av nyckeltal och kassaflödesanalysAvsnittet om nyckeltal och kassaflödesanalyser har utökats med resonemang om finansiella samband, hävstång och kassaflödesanalyser. Nya och flera exempel gör det lättare för studenterna att tillämpa kunskaper inom området.Om författarnaPer Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting.Thomas Carrington är lärare och forskare inom redovisning och revision vid Stockholms universitet. Han är läroboksförfattare i redovisning och revision på högskolenivå.Gustav Johed är lärare och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 239 kr