Den nya affärsredovisningen, Lösningar till övningsbok
ISBN9789147094943
Upplaga12
FormatHäftad
FörfattarePer Arvidson, Thomas Carrington, Gustav Johed
Publiceringsår2010-05-31
FörlagLiber AB
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2010-05-31

Den nya affärsredovisningen, Lösningar till övningsbok

av Per Arvidson, Thomas Carrington och Gustav Johed

 • ISBN: 9789147094943
 • Upplaga: 12
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-05-31
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 7 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria S
  79 kr

  Bra skick

 • Ida L
  129 kr

  Bra skick

 • Johanna K
  158 kr

  Bra skick

 • David S
  158 kr

  Ny

 • Jesper E
  159 kr

  Ny

 • Fanny P
  159 kr

  Bra skick

 • Emma K
  159 kr

  Bra skick

Om Den nya affärsredovisningen, Lösningar till övningsbok

Boken Den nya affärsredovisningen, Lösningar till övningsbok släpptes år 2010 och är skriven av Per Arvidson, Thomas Carrington och Gustav Johed.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Den nya affärsredovisningen, Lösningar till övningsbok begagnad från en av 7 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 79 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den nya affärsredovisningen (DNA) är ett komplett utbildningspaket som vägleder och inspirerar dig genom hela lärprocessen. Paketet består av fyra delar: en faktabok, en övningsbok och en lösningsbok. Dessutom ingår det webbaserade studiestödet eLabbet där du efter varje kapitel kan testa dina kunskaper. Det pedagogiska upplägget med sammanfattande faktarutor, figurer, verklighetsanknutna fallstudier och övningsuppgifter underlättar inlärningen och hjälper dig att utveckla de färdigheter du behöver i din framtida yrkesroll. Läs mer Sedan mer än 25 år tillbaka har Den nya affärsredovisningen etablerat sin position som läromedelsklassiker på redovisningsområdet. Boken behandlar extern redovisning, ekonomisk planering och kontroll ur ett redovisningsperspektiv. Budgetering, löpande redovisning, årsbokslut och räkenskapsanalys belyses. Författarna ger en generell introduktion till hur redovisningsfrågor behandlas för alla former av företag i Sverige, det principiella och allmängiltiga utgör basen för bokens innehåll. Särskilt utrymme ägnas den internationella norm- och regelutvecklingen. Den alltigenom dominerande kontoplanen i både privat och offentlig verksamhet för redovisning i Sverige - BAS-planen - används genomgående för att också betona bokens praktiska relevans. Boken är avsedd för användning i den grundläggande universitets- och högskoleutbildningen inom främst ämnesområdet företagsekonomi, men är genom sitt pedagogiska upplägg också lämpad för övrig vuxenutbildning i olika former: självstudier, företagsintern utbildning och högre gymnasiala studier. I ett samarbete med Björn Lundén Information AB erbjuds Den nya affärsredovisningens läsare möjlighet att prova bokföringsprogrammet BL eBokföring. Du kan även köpa eLabbet till Den nya affärsredovisningen separat. eLabbet finns då tillgängligt på internet under 6 eller 12 månader från valfri dator. Inloggningskod skickas ut med post. Mer information om eLabbet samt inloggning: www.liber.se/elabbet Om författarna Per Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting. Thomas Carrington är lärare och forskare inom redovisning och revision vid Uppsala universitet. Han är läroboksförfattare i redovisning och revision på högskolenivå. Gustav Johed är lärare och forskare vid Stockholms universitet. Han undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 79 kr
 Letar efter nypriser..