Den nya affärsredovisningen : lösningar
ISBN9789147112593
Upplaga20
FormatHäftad
FörfattarePer Arvidson, Thomas Carrington, Gustav Johed
Publiceringsår2016-01-25
FörlagLiber AB
Antal sidor212
SpråkSvenska

Häftad • 2016-01-25

Den nya affärsredovisningen : lösningar

av Per Arvidson, Thomas Carrington och Gustav Johed

 • ISBN: 9789147112593
 • Upplaga: 20
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-01-25
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 212
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lena H
  169 kr

  Ny

 • Alexander E
  159 kr

  Ny

 • Felicia H
  150 kr

  Ny

 • Kevin K
  189 kr

  Bra skick

Om Den nya affärsredovisningen : lösningar

Boken Den nya affärsredovisningen : lösningar släpptes år 2016 och är skriven av Per Arvidson, Thomas Carrington och Gustav Johed.

Den består av 212 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Den nya affärsredovisningen : lösningar begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 169 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg. Den vägleder studenten genom hela lärprocessen. Läs mer Serien består av en faktabok, en övningsbok och en lösningsbok. Böckerna säljs separat. Det pedagogiska upplägget med faktarutor, figurer, verklighetsanknutna fallstudier och övningsuppgifter underlättar inlärningen och hjälper studenten att greppa redovisningen på djupet. Både lärare och studenter uppskattar hur grunderna i redovisning successivt byggs på med nya utmanande redovisningsområden. Nyheter i den 21:a upplagan Utveckling av styr- och regelverk i redovisningsvärlden Utöver uppdatering på grund av nyheter i ÅRL och ABL har redovisningsåtaganden utökats på en hel del andra områden. Den nya upplagan fördjupar sig i frågeställningar som berör bolagsstyrning och revision. Även lagen om hållbarhetsrapportering behandlas. Anpassning utifrån ökat behov av ekonomisk analys: fördjupning av nyckeltal och kassaflödesanalys Avsnittet om nyckeltal och kassaflödesanalyser har utökats med resonemang om finansiella samband, hävstång och kassaflödesanalyser. Nya och flera exempel gör det lättare för studenterna att tillämpa kunskaper inom området. Om författarna Per Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting. Thomas Carrington är lärare och forskare inom redovisning och revision vid Stockholms universitet. Han är läroboksförfattare i redovisning och revision på högskolenivå. Gustav Johed är lärare och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 169 kr
 Letar efter nypriser..